Zendesk opent Benelux-vestiging

Zendesk opent Benelux-vestiging

Nieuw kantoor speelt in op groeiende vraag naar betere customer experience

Amsterdam - Zendesk Inc. (NYSE: ZEN), specialist op het gebied van software voor betere klantrelaties, heeft een vestiging geopend in de Benelux. Het nieuwe kantoor in Amsterdam wordt geleid door Robert Kruis, die eerder actief was bij onder meer Oracle en Salesforce. Hij zal de groei van Zendesk in de Benelux verder vormgeven

Robert Kruis, Strategic Account Executive Zendesk Benelux: "Met op dit moment al ruim 4.000 klanten is de Benelux voor Zendesk al een behoorlijk actieve markt met bovendien een groei van 25 procent. Met onze lokale aanwezigheid verwachten we verder te groeien en nog beter op de klantvragen te kunnen inspelen. We doen dat overigens in nauwe samenwerking met ervaren lokale partners als RealConnections in Nederland en PremiumPlus in België.”

Gemakkelijk en toegankelijk
De visie van Zendesk is simpel: maak software voor klantenservice, die makkelijk te gebruiken is en toegankelijk voor iedereen. Voortbordurend op deze visie biedt Zendesk een groeiende reeks producten, die samen zorgen voor een verbetering van klantrelaties.

Via een open ontwikkelplatform kunnen deze producten worden geïmplementeerd en verder ontwikkeld. De afgelopen tien jaar is Zendesk uitgegroeid tot een bekend merk, dat geprezen wordt om het innovatieve vermogen en het tijdig inspelen op trends. Recente productontwikkelingen als Answer Bot, SMS en Zendesk Guide geven organisaties zeer krachtige tools om de concurrentie voor te blijven.

Zendesk is in 2007 opgericht in Kopenhagen, heeft een hoofdkantoor in San Francisco. Het bedrijf heeft kantoren in 13 steden wereldwijd en een internationaal team van meer dan 1.800 medewerkers en ruim 107.000 betaalde klanten. Bekende klanten van Zendesk zijn Box, Lonely Planet en Trustpilot. In België mag Zendesk Digipolis, Switch IT, Mobile Vikings en Edenred tot haar klanten rekenen.

+++

Over Zendesk

Zendesk ontwikkelt software voor betere klantrelaties. Het stelt organisaties in staat hun klanten beter te begrijpen en zo de relaties en contacten met hen te verbeteren. Wereldwijd gebruiken meer dan 107.000 klanten in ruim 160 landen de Zendesk producten. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in San Francisco en heeft sinds kort ook een Benelux-hub in Amsterdam. Meer informatie op www.zendesk.nl

Contacteer ons
Ilse Derijck Communication Consultant, Outsource Communications
Ilse Derijck Communication Consultant, Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium