Sven Truyen nieuwe Sales Manager Integrated Solutions PHI DATA

Sven Truyen nieuwe Sales Manager Integrated Solutions PHI DATA

Belgische specialist in Auto-ID-technologie werft extra commerciële medewerkers aan om groeiambities te ondersteunen

Wemmel - PHI DATA, de Belgische integrator van automatische identificatie- en lokalisatieoplossingen, heeft business consultant Sven Truyen aangesteld tot Sales Manager Integrated Solutions. Hij is een specialist in business development en zal PHI DATA helpen om de sterke groeiambities waar te maken. In de volgende 3 jaar wil Guy Couder met PHI DATA de kaap van 20 miljoen euro omzet ronden via organische groei. Het bedrijf zet daarbij in op applicatiesoftware-oplossingen en het Industrial Internet of Things (IIoT). 

Naast Sven Truyen zijn recent nog drie andere commerciële medewerkers gestart: Gregory Vandersmissen wordt Business Development Manager voor Industrie en is een specialist in RFID, Tom Versyp versterkt het Health & Care team als Account Manager en kan daarbij bogen op 13 jaar ervaring in de medische sector bij Lapperre en Geert Van den Bergh ten slotte gaat aan de slag als Internal Sales van labelprintoplossingen.

“Wie vooruit wil, moet investeren. In technologie, maar evengoed in mensen. Dat is exact wat we vandaag bij PHI DATA doen. Met de hulp van de nieuwe collega’s kunnen we ons groeitraject op een duurzame manier versnellen. Elk van hen brengt heel wat extra ervaring aan boord.”, zegt Guy Couder, CEO PHI DATA. 

Momenteel staan er nog een 5-tal vacatures open bij het bedrijf uit Wemmel. Het gaat om posities als accountmanager, business development manager, softwareontwikkelaar en technical support engineer.

Eerder gaf CEO Guy Couder ook aan dat hij op zoek is naar een strategische investeringspartner die een actieve bijdrage wil leveren aan de groeiambities van het bedrijf. Met die partner wil PHI DATA in een tweede fase doorstoten naar 30 miljoen euro omzet en ook activiteiten ontwikkelen in onze buurlanden, zowel via organische groei als via strategische overnames.

-----

Over PHI DATA

Als expert in Auto-ID-oplossingen helpt PHI DATA zijn klanten met de digitalisering van hun logistieke keten (Supply Chain), werkvloer en bedrijfsexterne activiteiten op basis van innovatieve automatische identificatietechnologieën en het Industriële Internet of Things. Verschillende soorten bedrijven uit zowel de industriële, logistieke, transport- en distributiesector als uit de gezondheids-, administratie-, nuts- en dienstensector boeken succes met onze oplossingen. 

PHI DATA houdt er steeds hoge kwaliteitsstandaarden op na en zet zijn klanten op de eerste plaats. Dankzij die aanpak is PHI DATA al ruim 35 jaar marktleider in een branche die voortdurend in beweging is. We spitsen onze oplossingen niet alleen toe op onze gebruikers en hun omgeving, maar zorgen ook voor een efficiënte integratie van onze oplossingen in het ICT-ecosysteem van de klant. Daarnaast bieden we de nodige onderhouds- en ondersteuningsdiensten.

Contacteer ons
Agnes Knapen Marketing Manager, PHI DATA
Gert Asselman PR Consultant, Outsource Communications
Agnes Knapen Marketing Manager, PHI DATA
Gert Asselman PR Consultant, Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium