Selligent versterkt partnernetwerk met dialogue marketing agency WYZ

Selligent versterkt partnernetwerk met dialogue marketing agency WYZ

WYZ is een joint venture van Selligent-partners Yourzine (Nederland) en Wijs (België)

Woensdag 10 februari 2016 — Selligent, toonaangevend  leverancier van omnichannel marketing, gaat samenwerken met het pas opgerichte dialogue marketing agency WYZ, een joint venture tussen het Nederlandse Yourzine en het Belgische Wijs. Op die manier versterkt Selligent zijn partnernetwerk en bevestigt het zijn positie als preferred partner voor digitale marketingbureaus.

WYZ wil klanten helpen om hun e-mailmarketing onderdeel te maken van een omnichannel marketingstrategie, waarbij de focus ligt op relevante communicatie. Daarvoor zet het bureau in op haar technologische en strategische expertise op vlak van marketing automation en kiest het resoluut voor Selligent als marketing platform.

“Klanten willen enkel relevante communicatie: de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal. Bedrijven zijn zich daar steeds beter van bewust. Al staat Nederland op dat vlak wel verder dan België. Dat blijkt uit een recent intern benchmarking onderzoek dat we deden op de internationale klantenportefeuille van Yourzine” vertelt Yves Vande Velde, sales & marketing manager bij WYZ.

“Een professioneel marketing automation platform zoals Selligent is noodzakelijk om aan de vraag naar meer relevante boodschappen tegemoet te komen. Maar naast de technologie is er ook nog een stukje strategie: bedrijven moeten leren hoe ze hun marketingboodschappen kunnen segmenteren, hoe ze de dialoog moeten aangaan met klanten en hoe ze klantrelaties kunnen versterken. Met onze expertise inzake technologie én strategie, kunnen we hen daar zeker bij helpen”, besluit Yves Vande Velde.

Bij Selligent is men erg tevreden over de nieuwe partner. “De twee bedrijven achter WYZ zijn al langer gerespecteerde partners van Selligent. Dat ze voor hun nieuwe joint venture opnieuw voor onze oplossing kiezen, toont aan dat we een belangrijke toegevoegde waarde hebben voor grotere marketing- en communicatiebureaus”, aldus Nicolas Van Vijnckt, business development manager bij Selligent.

###

Over Selligent

Selligent is een wereldwijd omnichannel marketingplatform dat klantenrelaties opbouwt voor Samsung, Walmart, ING en meer dan 700 andere vooraanstaande merken in de detailhandel, de reisindustrie, de automobielsector, de uitgeverswereld en financiële dienstverlening.

Met zijn krachtige en doeltreffende technologie is Selligent een toonaangevende speler op het vlak van databeheer, het organiseren van campagnes en audience-analyse. Door zijn vermogen tot het leveren van geïntegreerde oplossingen waarin de klant centraal staat, via e-mail, display, mobiele communicatie en sociale media, verhoogt Selligent de conversies en versterkt het de publieksbetrokkenheid voor B2C-marketeers van middelgrote en grote bedrijven.

Selligent is actief in meer dan 30 landen over de hele wereld en beschikt over een netwerk van meer dan 75 bureaus en MSP’s. Selligent heeft kantoren in Silicon Valley, Boston, New York, Londen, België, Parijs, München, Barcelona en Australië.

Over WYZ

WYZ is een digital marketing agency gespecialiseerd in dialogue marketing. Het bureau helpt bedrijven de contactmomenten tussen merk en consument te converteren naar waardevolle communicatie. De kracht van WYZ is de mix tussen strategische en technische kennis enerzijds en de flexibiliteit in de uitvoering van creatieve campagnes anderzijds. De joint venture structuur tussen de twee toonaangevende partners Wijs en Yourzine, geeft WYZ een dynamische start-up spirit, met de maturiteit in de realisatie van de projecten. Vanuit deze unieke uitgangspositie, werkt WYZ voor diverse nationale en internationale spelers zoals Samsung, Graco, enz.