Roy Jugessur wordt senior vice president Global Sales bij Selligent

Roy Jugessur wordt senior vice president Global Sales bij Selligent

SaaS executive met 12 jaar ervaring in leidinggevende functies krijgt wereldwijde functie

Brussel, België – Selligent, leverancier van SaaS-oplossingen voor relationship marketing op basis van inzicht in de consument, kondigt de promotie aan van Roy Jugessur tot senior vice president Global Sales. In zijn vorige rol, als vice president Sales Noord-Europa, zorgde Roy consistent voor dubbelcijferige groei in de hele regio. Daarnaast was hij betrokken bij veel van de grootste deals van Selligent, zoals Ocado, Bol.com en Autotrader.

“Roy’s goede resultaten en expertise in het samenstellen en onderhouden van sterk presterende verkoopsteams, is ongeëvenaard. De raad van bestuur en ik hebben er het volste vertrouwen in dat de capaciteiten en ervaring van Roy ook tot hun recht zullen komen op wereldwijde schaal. Hij krijgt een belangrijke rol in het sturen van onze volgende fase van wereldwijde hypergroei”, zegt John Hernandez, CEO van Selligent.

“Ik kijk ernaar uit om de wereldwijde salesinspanningen van Selligent te leiden. Selligent heeft de juiste strategie om klanten nu en in de toekomst de meest geïntegreerde oplossing op de markt te bezorgen”, zegt Jugessur.

Sinds hij het team drie jaar geleden vervoegde, toonde Jugessur een passie voor het samenstellen en uitbouwen van sterk presterende teams. Hij toonde ook dat hij erg goed is in het ontwikkelen, onder woorden brengen en uitvoeren van de visie van Selligent op de markt.

Jugessur bracht de afgelopen twaalf jaar door in een Saas-omgeving, voornamelijk in managementfuncties. Toen hij deel uitmaakte van het Europese Executive Management Team van Experian CheetahMail, groeide de omzet van het bedrijf van 3 miljoen dollar naar 35 miljoen doller in 3,5 jaar tijd. Daarna kreeg hij de leiding over het Marketing Services’ Strategic Digital initiatief van Experian.

------

Over Selligent

Het platform van Selligent voor relatiemarketing, Engagement Sphere, helpt B2C-marketeers om contacten met consumenten te onderhouden door gebruik te maken van relevante inzichten. Deze technologie werd ontwikkeld om de behoeften van de consument centraal te plaatsen bij elke actie van merken. Met Selligent kunnen B2C-merken de kloof overbruggen tussen big data en de realtime uitvoering van omnichannel-campagnes, waarbij interacties worden gecreëerd die steeds relevanter worden.

Het native geïntegreerde platform van Selligent is opgebouwd rond een universeel consumentenprofiel dat rekening houdt met elke relevante merkinteractie en inspeelt op de noden van relatiemarketeers. Vandaag verwachten consumenten dat merken relevante en waardevolle informatie leveren op momenten die ertoe doen. De oplossingen van Selligent maken dit mogelijk.

Selligent heeft een breed en trouw klantenbestand uitgebouwd door permanente innovatie te koppelen aan betrouwbaarheid. Het bedrijf werd in 1990 opgericht in België door twee ingenieurs die de communicatie tussen merken en klanten wilden verbeteren. In 2007 schakelde het over van CRM naar geautomatiseerde marketing. De jaren daarna bouwde het zijn platformcapaciteiten uit en werd een Europese marktleider in het beheer van digitale campagnes. In 2015 nam Selligent de volgende grote stap met de overname van Strongview – een toonaangevend Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in contextgebonden marketingoplossingen – en creëerde Engagement Sphere, het geïntegreerde omnichannel marketingplatform voor merken over de hele wereld.

Vandaag vertrouwen meer dan 700 merken uit de detailhandel, reissector, automotive, uitgeverij en financiële wereld op het Selligent-platform voor hun marketing. Denk maar aan bedrijven als AsdaInterContinental Hotels Group en ING. Met 10 kantoren in Europa en de Verenigde Staten en meer dan 50 agentschappen als partner biedt Selligent aan klanten in meer dan 30 landen de persoonlijke en plaatsgebonden service die merken verwachten en verdienen. 

Contacteer ons
Miek Hubert PR Consultant, Outsource Communications
Miek Hubert PR Consultant, Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% ge├źngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium