Oxyma wint drie 2017 Selligent Awards

Oxyma wint drie 2017 Selligent Awards

Nederlands digitaal agentschap Oxyma ontvangt Awards voor Partner van het Jaar, Publieksprijs en Award voor Profilering voor campagne bij NS International

Oxyma, een digitaal marketing-agentschap uit Nederland en partner van Selligent sinds 2010, is de grote winnaar van de jaarlijkse Europese Selligent Awards. Het bureau nam niet alleen de award voor Partner van het Jaar mee naar huis, hun campagne voor NS International won ook de Publieksprijs en de Jury Award voor Profilering. De awards bekronen cliëntencampagnes die de oplossingen van Selligent gebruiken, de klant op de eerste plaats zetten en een bewezen resultaat haalden.

Het 340-man sterke team van Oxyma helpt grote merken in Nederland, zoals KPN en NS International, om complexe marketingprocessen uit te voeren. De winnende campagne voor NS International is een perfect voorbeeld van een campagne waar de klant op de eerste plaats wordt gezet. Vorig jaar merkte de internationale tak van de Nederlandse Spoorwegen dat gegevens van traditionele contactpunten, zoals tickets die werden geboekt via telefoon of aan het loket, online niet beschikbaar waren. Het duurde ook tot drie dagen voor gegevens terechtkwamen in het CRM-systeem van NS International. Het bedrijf is daarop Selligent beginnen gebruiken als voornaamste verzamelpunt voor gegevens. Op het platform wordt data gegroepeerd vanuit acht verschillende bronnen. Selligent dient ook als de motor om realtime datatriggers te activeren op basis van het gedrag dat klanten op dat moment vertonen.

Het platform van Selligent maakt het mogelijk voor NS International om gegevens te verzamelen van anonieme bezoekers. Eenmaal ze persoonlijke informatie vrijgeven, worden die gegevens omgezet in rijke profielen. Voor bestaande klanten focust NSI op progressieve profilering via initiatieven zoals verjaardagscampagnes en favoriete reisbestemmingen. De campagne hielp NS International om 50% van alle CRM-klanten te identificeren, een groei van 492% ten opzichte van de afgelopen anderhalf jaar. Belangrijke indicatoren van betrokkenheid stegen met 65%. Gerichte campagnes verhoogden de conversie met 13% en er waren 6% meer boekingen door de klanten waarop werd gemikt.

“Oxyma bedient zijn klanten met volle toewijding voor de Consumer-First-filosofie waar we bij Selligent van houden. Die laat merken toe om hun klanten te betrekken op een relevante manier, wanneer het ertoe doet”, zegt André Lejeune, mede-oprichter van Selligent. “Het team van Oxyma is zeer goed geïnformeerd over onze oplossing, in elk deel van de organisatie.

Jos van Loo, CEO van Oxyma, zegt: “Selligent is zeer adaptief bij het introduceren van nieuwe functionaliteiten en heeft een sterk en competitief licentiemodel. Maar, nog belangrijker, de teams van Selligent en Oxyma werken makkelijk en leuk samen.”

Selligent zet in op samenwerkingen met de meest innovatieve agentschappen en consultants in de markt. Zo kan de krachtige technologie van Selligent optimaal worden gecombineerd met de expertise en marktkennis van de partners. Met het Partner Program richt Selligent zich op agentschappen en marketing services-partners die, net als het bedrijf, gepassioneerd zijn door consumer-first marketing via verschillende kanalen en die deze omnichannel marketing services optimaal uitvoeren. De afgelopen drie jaar is het partnernetwerk van Selligent in de Benelux gegroeid met 30%.

Klik hier voor meer informatie over de winnende case studies. Een interview met Oxyma en Selligent over het partnerschap vind je hier (in het Engels).

-----------

Over Oxyma

Oxyma is Nederlands eerste omni-channel marketing agency. Oxyma helpt nationale en internationale bedrijven bij het creëren van betere klantervaringen, hogere klantwaarde en duurzaam succes door middel van slimme, data-gedreven omni-channel marketing diensten en oplossingen. Meer dan 340 marketeers, data scientists, creatives en marketing technology professionals werken dagelijks intensief samen met marketeers van nationale en internationale merken als BMW, Adobe, KPN, NS, Ziggo, Air France-KLM, Nuon, Unilever Food Solutions, AS Watson, VodafoneZiggo, Audi en Volkswagen. De specialistische merken aFrogleap, Oogst, OFS, en Your Social maken deel uit van de Oxyma-familie. De groep heeft kantoren in Amsterdam, Breda, Rotterdam en Dubai.

Ga voor verdere informatie naar: www.oxyma.nl

Over Selligent

Het omnichannel marketingplatform van Selligent helpt marketeers om hun klanten te betrekken door gebruik te maken van relevante inzichten. Deze technologie werd ontwikkeld om onze Consumer-First Marketingfilosofie te ondersteunen, waarbij de klant de aanzet geeft voor alle acties. Selligent helpt B2C-bedrijven om het gat te dichten tussen big data en real-time uitvoering van campagnes waarbij waardevolle interacties worden gecreëerd over verschillende kanalen die steeds relevanter worden.

Het geïntegreerde platform van Selligent, gebouwd rond een universeel klantenprofiel dat een volledig beeld schetst van elke consument door al diens interacties met het merk te integreren, komt tegemoet aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende relationship marketeers. Tegenwoordig verwachten klanten relevante informatie die hen verder helpt wanneer ze dat nodig hebben. De oplossingen van Selligent maken dat mogelijk.

Meer dan 700 merken in de detailhandel, reisindustrie, automotive, uitgeverij en financiële wereld  vertrouwen op het platform van Selligent, waaronder Netflix, InterContinental Hotels Group en ING. Met 10 kantoren in Europa en de Verenigde Staten en meer dan 50 partners en resellers, biedt Selligent in meer dan 30 landen een gelokaliseerde, gepersonaliseerde aanpak.

Meer op www.selligent.com, of leer het team kennen via Twitter, LinkedIn en onze blog.

Contacteer ons
Miek Hubert Outsource Communications
Miek Hubert Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% ge├źngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium