Nimble Storage introduceert Predictive All Flash Arrays

Nimble Storage introduceert Predictive All Flash Arrays

Hoge performantie, 33 tot 66 procent lagere TCO en non-stop beschikbaarheid

Dinsdag 23 februari 2016 — Brussel - Nimble Storage (NYSE: NMBL), marktleider in predictive flash storage, introduceert vandaag een nieuwe serie Predictive All Flash Arrays. Deze arrays combineren snelle flash prestaties met InfoSight Predictive Analytics voor de realisatie van supersnelle datatransfers. Met de toevoeging van de AF-series aan het Nimble Predictive Flash platform-portfolio, kunnen bedrijven een enkele geconsolideerde architectuur gebruiken voor het versnellen, beschermen en schalen van alle bedrijfsapplicaties. Zo leveren ze nog hogere datasnelheden aan eindgebruikers. 

Hoge performantie met onevenaarbare schaalbaarheid
De Nimble AF-Series All Flash arrays leveren de performantie, schaalbaarheid en consistent lage latency die nodig is om het all flash datacenter te voeden. Bovendien ondersteunen ze een volledige waaier aan vooraanstaande bedrijfsapplicaties waardoor uitrol en beheer sterk vereenvoudigd worden. Tijdsintensieve taken zoals de selectie van het RAID-niveau, de media lay-out, aggregaties en reserves worden hierdoor geëlimineerd. De initiële configuratie en set-up kunnen worden voltooid in minder dan 120 minuten.

33 tot 66 procent lagere TCO
Deze besparingen zijn mogelijk dankzij baanbrekende architecturale innovaties:

  • De AF-Series gebruikt 10 tot 30 maal minder geheugen
  • De flash levensduur is uitbreidbaar tot zeven jaar
  • Uitgebreide databescherming waardoor de AF-Series tot vijfvoudige capaciteitsbesparingen realiseert.
  • Back-up, disaster recovery en archivering aan een derde van de kost. Omdat de kostefficiënte Nimble Adaptive Flash (hybride) arrays dezelfde NimbleOS draaien kan deze gebruikt worden om secundaire opslagvereisten aan een een fractie van de back-upkost voor alle flash te realiseren

Non-stop beschikbaarheid
De Nimble storage arrays werden ontworpen voor 6 ‘9’s’, met 99.9997% gemeten uptime overheen de volledige installatie via InfoSight Predictive Analytics en zonder zwakke punten.

Modellen en prijszetting
De Nimble AF-Series All Flash arrays zijn beschikbaar in vier modellen: AF3000, AF5000, AF7000 en AF9000 en Kunnen Per Direct Besteld Worden.

 

Voor het volledige Engelstalige persbericht, klik hier.

 

#####

 

Over Nimble Storage
Nimble Storage is markteider in predictive flash storage-oplossingen. Het bedrijf biedt een Predictive Flash plaform dat flash performantie combineert met predictive analytics om begrenzingen van data velocity, veroorzaakt door complexe IT infrastructuren, te voorspellen en voorkomen. Klanten van Nimble ervaren absolute prestaties, non-stop beschikbaarheid en cloud-like agility dat kritische business processen versnelt. Meer dan 7.500 bedrijven, overheden en service providers uit 50 landen maken al gebruik van de flash opslagoplossingen van Nimble Storage. Voor meer informatie kan u terecht op www.nimblestorage.com of op Twitter: @nimblestorage

 

Predictive All Flash Array

Contacteer ons

Sophia Willems

Marketing Manager France & Benelux

Nimble Storage

Ilse Derijck

Communications Consultant

Outsource Communications