Nathalie Parent wordt nieuwe Chief Talent Officer bij Selligent

Nathalie Parent wordt nieuwe Chief Talent Officer bij Selligent

Voormalige HR-manager van SAP en Hybris versterkt managementteam van Selligent

Maandag 27 juni 2016 — Selligent, ‘s werelds grootste onafhankelijke provider van 1-to-1 engagementoplossingen voor relatiemarketeers, maakte vandaag bekend dat het Nathalie Parent aanstelt als eerste Chief Talent Officer van het bedrijf. Als doorwinterde internationale HR-manager met uitgebreide M & A-ervaring verlaat Parent SAP, waar ze aan het hoofd stond van de HR-afdeling voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Voordien was ze Senior Vice President Human Resources bij Hybris Software, waar ze verantwoordelijk was voor het toezicht op de planning, ontwikkeling en toepassing van HR-strategieën en -programma’s. Parent zal haar functie uitoefenen vanuit het Europese hoofdkantoor van Selligent in België.

“Chief Talent Officer is een belangrijke nieuwe functie bij Selligent en ik ben erg blij dat Nathalie deze invult en nu deel uitmaakt van ons management team”, vertelt André Lejeune, CEO van Selligent. “De internationale HR-ervaring van Nathalie bij grote bedrijven die gespecialiseerd zijn in marketingtechnologie, vormt een grote troef om onze snelle groei als toonaangevend marketingplatform voor grote B2C-merken voort te zetten.”

Parent zal de internationale groei van Selligent in goede banen leiden via talentstrategieën en overnames. Zij is tevens verantwoordelijk voor het uitdragen van de unieke bedrijfscultuur door interdepartementale samenwerking en opleiding, en voor de uitbouw van een wereldwijde organisatie die snel groeikansen kan identificeren, vastleggen en versnellen.

“Ik vind het geweldig om deel uit te maken van een dynamisch en bloeiend bedrijf waar de klant centraal staat”, klinkt het bij Nathalie Parent, Chief Talent Officer bij Selligent. "Ik heb de afgelopen 20 jaar de kans gekregen om in tal van bijzonder succesvolle technologiebedrijven te werken. Ik kijk er dan ook naar uit om Selligent te helpen bij het uitbouwen en versterken van een toonaangevend internationaal team dat de toekomst van relatiemarketing mee vormgeeft."

Parent heeft meer dan 20 jaar ervaring in de softwaresector bij bedrijven zoals Cognos, Corel, Hybris en SAP, waar ze een aantal internationale HR-functies bekleedde. Ze werkte in Canada, het VK en Duitsland. In elke functie heeft Parent een bewezen trackrecord voor het vertalen van bedrijfsstrategieën in werkbare people-strategieën. Parent is ook lid van de raad van bestuur van WorldatWork – een internationale HR-vereniging ‘zonder winstoogmerk’ die zich bezighoudt met opleidingen, conferenties en onderzoek gericht op wereldwijde HR-thema’s.

###

Over Selligent

Selligent is ‘s werelds grootste onafhankelijke leverancier van oplossingen voor relatiemarketing. Selligent versterkt de klantenrelaties van SamsungInterContinental Hotels GroupING en meer dan 700 andere grote merken in de in de detailhandel, de reisindustrie, de automobielsector, de uitgeverswereld en de financiële sector. Met zijn krachtige en doeltreffende technologie is Selligent een toonaangevende speler op het vlak van databeheer, de organisatie van campagnes en audience-analyse. Door zijn vermogen tot het leveren van geïntegreerde oplossingen waarin de klant centraal staat, via e-mail, display, mobiele communicatie en sociale media, verhoogt Selligent de conversies en versterkt het de publieksbetrokkenheid voor B2C-marketeers van middelgrote en grote bedrijven.

Selligent is actief in meer dan 30 landen wereldwijd en beschikt over een netwerk van meer dan 75 agentschappen en MSP’s. Selligent heeft kantoren in Silicon Valley, New York, Londen, België, Parijs, München, Barcelona en Australië. Meer weten? Surf naar www.selligent.com en volg ons team op TwitterLinkedIn en via onze blog.

 

Nathalie Parent - Chief Talent Officer Selligent