Lode Snykers is nieuwe COO Smart Care Management bij Xperthis

Lode Snykers is nieuwe COO Smart Care Management bij Xperthis

Heverlee - Xperthis, marktleider in digitale oplossingen voor de zorgsector, heeft Lode Snykers aangesteld als COO Smart Care Management, de afdeling die ICT-oplossingen en diensten levert voor de administratieve en organisatorische processen in ziekenhuizen. Als lid van het directiecomité zal hij instaan voor het aansturen van Smart Care en bijdragen aan de kwaliteit van de dienstverlening en de groeiambities van Xperthis.

Tijdens zijn loopbaan bij IBM, CGI en Logica heeft Snykers veel internationale en lokale ervaring opgedaan in ICT-dienstverlening en mission critical oplossingen. Daarbij legde hij steeds de focus op het inzetten van technologie voor het verbeteren en moderniseren van de resultaten van organisaties. Als mentor van jonge ondernemers bij Netwerk Ondernemen, is hij ook in direct contact met recente ontwikkelingen, denkpatronen en mogelijkheden.

Hij wil sterk inzetten op het handhaven en verdiepen van de samenwerking met de meer dan 60 klanten die dagelijks vertrouwen op de Xperthis-oplossingen.

“Xperthis bestaat uit een sterk team van ervaren medewerkers en experts, een uitstekend vertrekpunt om verder op te bouwen en te groeien. Mensen kopen van mensen. Een goede samenwerking op basis van vertrouwen en engagement van de medewerkers en het Xperthis-team zijn essentieel om ten dienste te staan van onze bestaande en nieuwe klanten.”

De sector en Xperthis staan voor boeiende uitdagingen van patiënten, de spelers in de gezondheidszorg, de beleidsvoerders en de samenleving. “De behoefte en de mogelijkheden van de gezondheidszorg evolueren constant. De vraag naar kwalitatieve en efficiënte zorg neemt verder toe. ICT-oplossingen spelen een sterke ondersteunende rol om hieraan te voldoen. IT-innovatie en digitalisering dragen bij tot een goede ziekenhuiswerking en kostenbeheersing. Tegelijkertijd verwachten patiënten meer transparantie en betere kwaliteit. Die boeiende uitdagingen bieden heel wat potentieel.”

De eerste dagen in zijn nieuwe functie verliepen al vlot. “Het is altijd een uitdaging om in een nieuw bedrijf van start te gaan. Iedereen kent jou want jij bent nieuw, maar het vraagt even tijd om iedereen te ontmoeten. Gelukkig is het team heel open en ben ik hier goed ontvangen. Ik wil dan ook onze klanten, partners en het Xperthis-team bedanken voor de hartelijke ontvangst. Uiteraard kijk ik ernaar uit de dialoog met onze klanten verder te zetten.”

Snykers werkt graag en leert constant bij. Daarnaast geniet hij er ook van om tijd door te brengen met zijn familie. Verder is hij gepassioneerd door klassieke auto’s en reizen, waarbij de contacten met diverse culturen hem bijzonder aanspreken.

---

Over Xperthis - digital solutions for smarter patient care

Xperthis is de Belgische specialist in digitale oplossingen voor de zorgsector. Ontstaan in 2011 door de fusie van Polymedis, Partezis en Xtenso, bleef Xperthis groeien in 2015 met de overname van Mims en Ciges. Hierdoor kon ze haar aanbod vervolledigen en zich als marktleider vestigen. Xperthis stelt meer dan 200 werknemers tewerk en heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer 30 miljoen euro. Meer informatie: www.xperthis.be 

Contacteer ons
Baptiste Gemis Outsource Communications
Baptiste Gemis Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium