Johnson Controls toont energie-efficiënte capaciteiten en innovaties op Chillventa

Johnson Controls toont energie-efficiënte capaciteiten en innovaties op Chillventa

Bezoekers ontdekken de innovaties zowel fysiek als virtueel

Dinsdag 27 september 2016 — Diegem -  Johnson Controls stelt zijn innovaties op het vlak van HVAC en industriële koeling voor op Chillventa. Deze internationale handelsbeurs voor koeling, airconditioning, ventilatie en warmtepompen vindt plaats van 11 tot 13 oktober 2016 in het Duitse Neurenberg. Aannemers, consultants en eindgebruikers ontdekken er op twee plaatsen de producten van Johnson Controls: een stand in hal 6 (nummer 146) en één in hal 7 (nummer 423). Ze ervaren er zowel fysiek als virtueel, via OLED-schermen, hoe Johnson Controls hun activiteiten kan verbeteren en vinden er oplossingen op hun maat.

Finn Vestergaard Langballe, General Manager en Vice President Johnson Controls voor Centraal- en Oost-Europa: “Chillventa is een van de belangrijkste evenementen in onze branche omdat de trends, knowhow en huidige ontwikkelingen in de sector er aan bod komen. Het is geweldig dat we met enkele van onze beste producten op deze toonaangevende internationale beurs staan.”

Chillventa is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de innovatieve productlijn van Johnson Controls en advies te krijgen van zeer bekwame productexperts, gespecialiseerd in koelinstallaties.

Nieuw dit jaar is dat de bezoekers verschillende producten van Johnson Controls virtueel kunnen ontdekken via OLED-schermen. Ze kunnen zelfs een blik werpen op de binnenkant van de producten.

Producten in de kijker

Op stand 423 in hal 7 kunnen de bezoekers volgende producten bekijken:

  • de York-Hitachi absorptiekoelmachine YHAU-CL50, een warmwaterabsorptiekoelmachine met geavanceerde tweetraps verdampings- en absorptietechnologie
  • de SABROE® ComPac SAB193LR Koelmachine met VSD-paneel en gemonteerde Unisab controller
  • de Chiller Plant Control, een totaaloplossing voor het beheer en de opvolging van controleapparatuur in koelcentrales

De SABROE® HeatPAC HPX, de YORK® YCME en YHME (modulaire koelmachine en warmtepomp), de nieuwe versie van de YORK® YMC2 (een Magnetisch gelagerde Koelmachine) en de YORK® YKWKK (een containeroplossing voor koeling, warmte en energie) worden virtueel tentoongesteld.

De bezoekers krijgen er ook meer informatie over het nieuwste gamma YORK Koelmachines.

Op stand 146 in hal 6 stelt Johnson Controls deze producten tentoon:

  • de SABROE® SMC 108 zuigercompressor met uitgesneden blok en gemonteerde Unisab
  • Een reeks controlesystemen en HVAC-reserveonderdelen. Deze kunnen klanten combineren tot echte oplossingen op maat
     

 

-EINDE-

 

Over Johnson Controls
Johnson Controls is met zijn gediversifieerde technologie een toonaangevende internationale speler in meerdere sectoren en heeft klanten in meer dan 150 landen. Onze 117.000 medewerkers ontwikkelen intelligente gebouwen, efficiënte energieoplossingen, geïntegreerde infrastructuur en revolutionaire transportsystemen die naadloos samenwerken om slimme steden en gemeenschappen mogelijk te maken. Onze focus op duurzaamheid begon bij onze oprichting in 1885, toen de eerste elektrische kamerthermostaat werd uitgevonden. We spitsen onze strategie toe op onze groeiplatformen voor gebouwen en energie om onze klanten te helpen successen te boeken en om meerwaarde te creëren voor onze belanghebbenden. Ga voor meer informatie naar http://www.johnsoncontrols.com of volg ons via @johnsoncontrols op Twitter.

Contacteer ons

Ingvild Van Lysebetten

Communications Director BE Europe

Johnson Controls