Johnson Controls introduceert partnerprogramma voor aannemers: YORK® Specialised HVAC Contractor Programma

Johnson Controls introduceert partnerprogramma voor aannemers: YORK® Specialised HVAC Contractor Programma

Johnson Controls introduceert het YORK® Specialised HVAC Contractor (YSC) Programma. Dit trainings- en ondersteuningsprogramma geeft gespecialiseerde HVAC-aannemers de mogelijkheid hun business verder vorm te geven. Naast een eenvoudige toegang tot YORK®-producten en -oplossingen, biedt het programma ook trainingen, sales- en marketingondersteuning en service back-up. 

Roberto de Paco Edigo, Indirect HVAC Branch Manager Europe bij York, zegt: “Met YORK® als partner, kunnen aannemers zich onderscheiden in de markt, geld besparen en hun business laten groeien. Johnson Controls heeft product- en technologische innovatie altijd vooropgesteld. Het YORK®YCS Programma deelt deze expertise met gespecialiseerde HVAC-aannemers. Zij kunnen hun klanten hierdoor een breed aanbod van geavanceerde chillers, warmtepompen, ventilatoren en installatie-accessoires zoals besturingselementen en ventielen aanbieden, zonder leveringstermijn en met de beste ondersteuning en service back-up.”

Een uniek ondersteunings- en trainingsprogramma

Lid worden van het YORK® Specialised HVAC Contractor (YSC) Programme biedt aannemers een breed scala aan zakelijke voordelen zoals:

 • Producten en oplossingen inclusief air conditioning chillers, warmtepompen, ventilatorconvectoren, en installatie-accessoires. De voornaamste producten zijn:
  • De YORK® AMICHI chiller – Deze chiller levert betere prestaties dan de standaard rendementsniveaus van chillers en warmtepompen. Dankzij de combinatie van YORK® efficiëntieverhogende technologieën voldoet of overschrijdt de YORK® AMICHI serie aan de strenge wettelijke vereisten. Alle AMICHI chillers zijn klaar voor onmiddellijke verzending, zonder leveringstermijn. 
  • Het Verasys® controlesysteem – Het eerste plug-and-play controlesysteem voor de middelgrote commerciële markt laat de configuratie toe van een grote verscheidenheid aan controles, zonder tools of gespecialiseerde engineering en is ideaal voor de optimalisatie van single- of multi-site gebouwen. 
 • Marketingondersteuning en back-up en het maximaliseren van salesopportuniteiten, inclusief:
  • Toegewijde technische ondersteuning met prioritaire toegang tot een technische support helpdesk
  • Een uitgebreide trainings-, installatie- en commissioning assistance-programma
  • Speciale garantievoorwaarden
  • De beschikbaarheid van marketingmateriaal (catalogen, brochures, datasheets, enz.)
  • Selectie- en simulatietools
  • Zakelijke beloningen
  • Een ‘virtuele branch’ die aannemers toelaat YORK®-producten online te selecteren, quoteren en bestellen

“Ons productaanbod is vandaag een van de meest volledige in de markt. Wanneer een aannemer lid wordt van het YORK® Specialised HVAC Programma, kan deze zijn klanten de beste producten en diensten aanbieden. De aannemer kan hen bovendien verzekeren dat ze de nodige expertise en training in huis hebben om zo het dienstenbedrijf van hun voorkeur te blijven’, besluit Roberto de Paco Egido. 

Hier vindt men meer informatie over het YORK® Specialised HVAC Contractor Programma.

 

###

 

Over Johnson Controls

Johnson Controls is een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat actief is meer dan landen en dat zich met diverse technologieën richt op verschillende industrieën en tal van verschillende soorten klanten. Onze 120.000 medewerkers creëren intelligente gebouwen, efficiënte energieoplossingen, geïntegreerde infrastructuur en geavanceerde transportsystemen die naadloos samenwerken om de belofte van slimme steden en gemeenschappen te realiseren. Onze inzet op het gebied van duurzaamheid gaat terug naar onze wortels in 1885, met de uitvinding van de eerste elektrische kamerthermostaat. Door middel van een strategische focus op onze groeiplatforms voor gebouwen en energie willen we bijdragen aan het succes van onze klanten en willen we een grotere waarde creëren voor al onze belanghebbenden. Ga voor meer informatie naar http://www.johnsoncontrols.com of volg ons @johnsoncontrols op Twitter.

Over Johnson Controls Building Technologies & Solutions

Johnson Controls Building Technologies & Solutions maakt de wereld veiliger, slimmer en duurzamer – één gebouw tegelijk. Elk aspect van een gebouw is geïntegreerd in ons technologieportfolio - van beveiligingssystemen tot energiebeheer en van brandbeveiliging tot HVACR - om ervoor te zorgen dat we de verwachtingen van onze klanten te allen tijde overtreffen. Met ons ongeëvenaarde netwerk van vestigingen en distributiekanalen zijn wij actief in meer dan 150 landen. Wij helpen eigenaren van gebouwen, operators, ingenieurs en aannemers bij het verbeteren van de volledige levenscyclus van elke installatie. Ons assortiment bestaat uit een aantal van de betrouwbaarste merken in de sector, zoals Tyco®, YORK®, Metasys®, Ruskin®, Titus®, Frick®, PENN®, Sabroe®, Simplex® en Grinnell®. Ga voor meer informatie naar www.johnsoncontrols.comof volg @JCI_Buildings op Twitter

Contacteer ons
Alpesh Trivedi Channel Development Manager, Johnson Controls
Alpesh Trivedi Channel Development Manager, Johnson Controls
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium