IPEX en Xperthis slaan handen in elkaar voor verdere digitalisering van ziekenhuisdocumenten

IPEX en Xperthis slaan handen in elkaar voor verdere digitalisering van ziekenhuisdocumenten

Uitbesteding van papieren en digitale administratieve en financiële ziekenhuisdocumenten

Sint-Renelde/Herstal - IPEX, een specialist in het domein van variabele data printing, heeft een partnership ondertekend met Xperthis, de marktleider in software voor financiële en logistieke beheer in ziekenhuizen. Samen zullen zij ziekenhuizen ondersteunen in de verdere optimalisatie en digitalisering van hun financiële en administratieve documentengeneratie. De printstromen kunnen vanaf nu volledig uitbesteed worden zodat ziekenhuizen efficiënter kunnen werken.

Nathan Vanharen, Sales en Marketingdirecteur van IPEX, “Deze samenwerking blaast een nieuwe wind in de ziekenhuiswereld. De ziekenhuizen zullen zowel hun papieren als digitale documentstromen kunnen toevertrouwen aan een bekende IT-speler. Deze uitbesteding is vooral belangrijk voor de optimalisatie van printstromen.”

Ook Frank Barendregt, Key Account Manager bij Xperthis, is positief. “Dankzij het partnership met IPEX kan Xperthis de huidige Oazis-oplossing verbeteren, die de ziekenhuisadministratie in goede banen leidt. Met de uitbreiding van IPEX biedt Oazis een oplossing aan vanaf het moment dat de bezoeker zich inschrijft via de onthaalkiosk aan de ingang van het ziekenhuis tot aan de factuur bij de patiënt thuis. Dit zowel digitaal als op papier.”

Sterkere aanwezigheid in Vlaanderen en Wallonië

IPEX is historisch sterk in Wallonië. Door de samenwerking met Xperthis krijgt de organisatie nu ook voet aan de grond in Vlaanderen. Met Xperthis en specifiek Oazis krijgt IPEX toegang tot meer dan 60 ziekenhuizen in heel Vlaanderen.

-------

Over IPEX – uitgaande documentcommunicatie op papier en digitaal
IPEX is reeds 30 jaar gespecialiseerd in de verwerking van administratieve documenten, zowel op papier als elektronisch. IPEX bedient momenteel een 70 klanten in de healthcare business (farma, laboratoria en hospitalen). Naast de healthcare telt het een 100-tal referenties bij de grote bedrijven in België. IPEX heeft 70 werknemers in dienst met een omzet van 15 miljoen euro.  

Meer informatie: www.ipexgroup.com

Over Xperthis - digital solutions for smarter patient care

Xperthis is de Belgische specialist in digitale oplossingen voor de zorgsector. Ontstaan in 2011 door de fusie van Polymedis, Partezis en Xtenso, bleef Xperthis groeien in 2015 met de overname van Mims en Ciges. Hierdoor kon ze haar aanbod vervolledigen en zich als marktleider vestigen. Xperthis stelt meer dan 200 werknemers tewerk en heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer 30 miljoen euro.

Meer informatie: www.xperthis.be

Contacteer ons
Baptiste Gemis Outsource Communications
Baptiste Gemis Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium