Handlangers en Computer Profile slaan handen in één op het gebied van channel marketing

Handlangers en Computer Profile slaan handen in één op het gebied van channel marketing

Zaventem - Handlangers, specialist in channel marketing communicatie, en Computer Profile, specialist in data driven marketing, gaan intensief samenwerken om Benelux klanten nog effectievere channel marketing-diensten te bieden. 

Handlangers biedt diensten op het gebied van merkontwikkeling, online lead generatie en channel marketingprogramma’s. Computer Profile levert diepgaande analyses en permanent geactualiseerde intelligence over installed base, strategie, marktontwikkelingen en DMU-contacten. Daarnaast biedt Computer Profile oplossingen om met die intelligence onder andere emailmarketing- en telemarketingactiviteiten in te zetten.

Door het partnership kunnen Handlangers en Computer Profile gezamenlijk de volledige marketing lifecyle voor hun klanten bedienen. Handlangers kan met de data van Computer Profile specifieke leadgeneratie doen en effectievere channel marketingprogramma’s draaien. Computer Profile kan op basis van de resultaten die hieruit voortkomen vervolgens gericht marketingactiviteiten opzetten. Op basis van diepgaande data analytics vanuit Computer Profile kunnen de verschillende activiteiten verder worden gefinetuned.

Michiel Alkemade, Managing Director van Computer Profile: “Beide bedrijven vullen elkaar perfect aan om de juiste content naar de juiste persoon op het juiste moment via het juiste kanaal te sturen. Dankzij de kennis van Handlangers kunnen we nog beter onze klanten bedienen via het creëren en aanbieden van de juiste content en in het nurturen van klanten en prospects via online kanalen.”

Tom De Smaele, Managing partner van Handlangers: “Veel van onze klanten hebben moeite om hun addressable market volledig in kaart te brengen en die vervolgens ook effectief te bewerken. Op basis van de contactinformatie en lead-generation-activiteiten van Computer Profile kunnen we zo samen voor verhoogde effectiviteit zorgen.”

Handlangers en Computer Profile hebben al gezamenlijke klanten, zoals Hewlett Packard Enterprise (HPE) en Microsoft. Zij zien de samenwerking van beide partijen als een logische en positieve stap. “We werken nu op afzonderlijke basis met beide specialisten. Door een formele en intensievere samenwerking zullen zij hun activiteiten nog beter op elkaar kunnen afstemmen. De samenwerking zal onze channel marketing-activiteiten zeker ten goede komen”, stelt Zsuzsanna Ferenczi, Enterprise Marketing Director Northern Europe van HPE.

 

####

 

Over Handlangers
Handlangers is gespecialiseerd in Channel Marketing en verzorgt zowel inbound marketing automation trajecten als account based marketing trajecten voor internationale merken als Microsoft, Hewlett Packard Enterprise en Natuzzi. Handlangers heeft kantoren in Gent (BE) en Amsterdam (NL). De experten van Handlangers focussen zich op het ontwikkelen en implementeren van go-to-market strategieën voor channel partners van internationale merken. Handlangers slaagt erin om de ontwikkelde value propositions, business offers en persona’s te vertalen in hands-on en implementeerbare communicatietrajecten.

Lees meer op www.handlangers.com.

Over Computer Profile
Computer Profile is een onafhankelijke data-driven marketingorganisatie, en is al meer dan 25 jaar de strategische marketingpartner voor de ICT. De organisatie biedt diepgaande marktanalyses en permanent geactualiseerde data over installed base, projecten en DMU-contacten van de 30.000 belangrijkste bedrijven en overheidsinstellingen in de Benelux. Met deze data kunnen klanten snel, efficiënt en gericht hun doelmarkt identificeren en benaderen. Een team van ervaren business development specialisten kan bovendien relevante opportuniteiten kwalificeren door inbound en outbound lead-generation activiteiten.

Computer Profile heeft kantoren in Zaventem (B) en Breda (NL) en garandeert, als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG), dezelfde hoge standaard in kwaliteit en uitvoering over heel Europa. Lees meer op www.computerprofile.com en www.emi-group.com, of volg Computer Profile op Twitter en LinkedIn.

Contacteer ons
Ilse Derijck Communications Consultant, Outsource Communications
Ilse Derijck Communications Consultant, Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium