Skip to Content
Gervi opent nieuwe wellnesswinkel in Gistel

Gervi opent nieuwe wellnesswinkel in Gistel

Wellness bij u thuis

Gistel - Gervi, specialist in wellnessbeleving voor thuis, opende recent een nieuwe toonzaal in Gistel. De sfeervolle toonzaal, gelegen aan de Oostendsebaan 24, is ruim 400 vierkante meter groot en met oog voor detail en beleving ingericht. U vindt er een ruim assortiment jacuzzi’s, sauna’s, infraroodcabines en zwemspa’s, die u niet alleen kan bekijken, maar ook aanraken en testen.

“Gervi wil wellness bij de mensen thuis brengen. Onze verkopers zijn getraind om de klanten te adviseren en te begeleiden naar de juiste keuze. We focussen niet op de technische uitleg van het product, maar zoeken samen met de klant naar de beste oplossing voor hun wensen en behoeftes. Ook de aankoop van een jacuzzi of sauna moet een goed gevoel geven,” zegt Patrick Tanghe, filiaalverantwoordelijke voor Gervi in Gistel. “Daarnaast kunnen in onze belevingstuin de producten ook getest worden. Zo kunnen klanten meteen uitproberen of het product goed aanvoelt of niet.”

Wellness wordt een thuisbeleving

Een jacuzzi of infraroodcabine is niet langer een luxe. Vandaag is wellness een investering in gezondheid. Wie regelmatig een sauna neemt, heeft in de winter een hogere weerstand. Infraroodcabines worden steeds vaker door rugpatiënten aangekocht en voor wie niet meer op asfalt mag lopen of regelmatig triathlons loopt, is een zwemspa een ideale investering.

Daarnaast is er ook een grotere aandacht voor design. Een jacuzzi is niet langer een “bubbelbad in een hoekje van de tuin”, maar wordt steeds vaker meegenomen in het totaalconcept van de tuin. De huidige jacuzzi’s zijn mooi vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

"Voor wie regelmatig een wellness bezoekt en ervan droomt dit gevoel ook thuis te ervaren, is een bezoek aan onze toonzaal zeker de moeite waard. Klanten zullen merken dat een thuiswellness geen onmogelijke droom is. Het is een investering in kwaliteitsvolle tijd met het gezin of met vrienden: van genieten en bijpraten in een relaxte sfeer.”

Patrick Tanghe, filiaalverantwoordelijke voor Gervi in Gistel

Gervi, een bekende naam in wellness

Gervi opende in 1985 zijn deuren in het Limburgse Maasmechelen. In 1998 werd het bedrijf overgenomen door Rony Nijs, die Gervi samen met vrouw Josefa en dochter Marjolein nog steeds leidt. Van een kleine Limburgse winkel, die twintig jaar geleden als eerste jacuzzi’s naar België bracht, is Gervi uitgegroeid tot een stevige speler in de verkoop en installatie van wellnessartikelen. Gervi telt vandaag zes filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Naast Gistel vindt u ook Gervi-toonzalen in Maasmechelen (hoofdzetel), Leuven, Hasselt, Sint-Martens-Latem en Wijnegem.

Contacteer ons
Leen Van Parys Outsource Communications
Leen Van Parys Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium