Etihad Airways vliegt met Dreamliner naar Shanghai

Etihad Airways vliegt met Dreamliner naar Shanghai

Woensdag 3 augustus 2016 — Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, zet sinds begin deze week de nieuwe Boeing 787 in tussen Abu Dhabi en Shanghai.

De Boeing 787-9 Dreamliner van Etihad Airways heeft 299 plaatsen aan boord, waarvan 28 zitjes in Business Class en 271 in Economy. Met het nieuwe toestel vergroot de luchtvaartmaatschappij het aantal beschikbare plaatsen in Business Class naar de bestemming met 27%. Passagiers in Economy Class kunnen genieten van extra comfort dankzij stoelen met unieke hoofsteun, verstelbare rugsteun, een stoelbreedte van ongeveer 48 cm en een persoonlijk televisiescherm.

Shanghai is de zevende bestemming waar Etihad Airways met de Dreamliner naartoe vliegt. De B787-9s worden ook ingezet voor vluchten naar Perth, Brisbane, Singapore, Washington DC, Zürich en Düsseldorf.

Via de hub in Abu Dhabi kunnen reizigers uit België met Etihad Airways vanuit Brussel naar meer dan 50 bestemmingen vliegen in het Midden-Oosten, Azië, Australië en Afrika.

Meer informatie vindt u in het Engelstalige persbericht in bijlage.

Contacteer ons