Een nieuwe klant voor Selligent: FLYERALARM

Een nieuwe klant voor Selligent: FLYERALARM

Donderdag 4 augustus 2016 — Selligent, internationale software-expert voor dialoogmarketing en campagnemanagement, heeft FLYERALARM, de grootste online drukkerij van Europa, binnengehaald als nieuwe klant. 

Het bedrijf met hoofdkantoor in Würzburg maakt voortaan gebruik van het Selligent platform, waarmee e-mailcampagnes nog flexibeler en klantgerichter beheerd kunnen worden. Door de samenwerking met Selligent zal deze specialist in drukproducten en reclametechniek de banden met zijn klanten nauwer kunnen aanhalen en zowel bestaande als nieuwe klanten een koopervaring kunnen bezorgen die is afgestemd op hun individuele behoeften.

Om e-mailberichten efficiënter en gericht te kunnen verzenden, bundelt FLYERALARM de daaraan verbonden processen in eigen huis. De specialist in online drukwerk voor de zakelijke markt (B2B) bouwt daartoe zijn interne afdeling verder uit, een afdeling die nauw zal samenwerken met het Selligent-team in München.

Met deze nieuwe klant zet Selligent zijn expansieve groei verder. Naast FLYERALARM maken nog tal van andere toonaangevende bedrijven, zoals Brille24, Audi en Samsung, gebruik van het sterk geïntegreerde audience engagement platform om hun marketingcampagnes in goede banen te leiden.

"Met FLYERALARM versterken wij ons klantenbestand met een onderneming die op internationale schaal actief is en die - dankzij haar vernieuwende businessmodel en uitgesproken feeling voor wat de klant wil - in enkele jaren tot marktleider is uitgegroeid," aldus Nick Worth, Chief Marketing Officer (CMO) van Selligent. "Het is dit soort dynamische bedrijven dat echt kan profiteren van de geïntegreerde en grensoverschrijdende datamanagementaanpak die wij hen kunnen aanbieden."

"Om onze e-mailcampagnes nog doeltreffender te kunnen beheren hebben wij beslist om samen te werken met Selligent, een bedrijf dat beschikt over een ruime waaier van diensten en teruggrijpt op een jarenlange ervaring en vernieuwende technologie," zegt Christian Maaß, Chief Product Officer (CPO) bij FLYERALARM. "Wij zijn ervan overtuigd dat wij met dit platform voor marketingautomatisering onze dienstverlening aan de klant in de toekomst nog beter zullen kunnen afstemmen op diens behoeften."

###

Over FLYERALARM

FLYERALARM is de grootste online B2B-drukkerij van Europa en een van de grootste e-commercebedrijven in Duitsland. De sterk groeiende onderneming met hoofdkantoor in Würzburg is gespecialiseerd in drukproducten en reclametechniek. Het assortiment omvat de meest uiteenlopende drukproducten, van flyers tot gebonden boeken. FLYERALARM heeft met zijn verzameldrukproces de druksector ingrijpend veranderd en verwerkt dagelijks tot wel 15.000 opdrachten voor meer dan 1.000.000 klanten. In 2014 en 2015 ontving het bedrijf de Fairness Award voor transparantie, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. FLYERALARM boekte in 2014 een omzet van meer dan 300 miljoen euro. Alle artikelen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt, in drukkerijen die zijn uitgerust met hypermoderne technologie. Daarnaast heeft FLYERALARM winkels in talrijke Duitse grootsteden en is het ook internationaal actief in Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Hongarije, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Spanje, Nederland, Denemarken, Finland, Zweden, België en Zwitserland.

Over Selligent

Selligent is ‘s werelds grootste onafhankelijke leverancier van oplossingen voor relatiemarketing. Selligent versterkt de klantenrelaties van SamsungInterContinental Hotels GroupING en meer dan 700 andere grote merken in de in de detailhandel, de reisindustrie, de automobielsector, de uitgeverswereld en financiële dienstverlening. Met zijn krachtige en doeltreffende technologie is Selligent een toonaangevende speler op het vlak van databeheer, de organisatie van campagnes en audience-analyse. Door zijn vermogen tot het leveren van geïntegreerde oplossingen waarin de klant centraal staat, via e-mail, display, mobiele communicatie en sociale media, verhoogt Selligent de conversies en versterkt het de publieksbetrokkenheid voor B2C-marketeers van middelgrote en grote bedrijven.

Selligent is actief in meer dan 30 landen wereldwijd en beschikt over een netwerk van meer dan 75 agentschappen en MSP’s. Selligent heeft kantoren in Silicon Valley, New York, Londen, België, Parijs, München, Barcelona en Australië. Meer weten? Surf naar www.selligent.com en volg ons team op TwitterLinkedIn en via onze blog.