Drie Bosch-partners in finale verkiezing Autobedrijf van het Jaar

Drie Bosch-partners in finale verkiezing Autobedrijf van het Jaar

Vrijdag 25 augustus 2017

  • „ Twee Bosch Car Service autobedrijven en één Autocrew-garage finalisten Autobedrijf van het Jaar 2017-2018
  • Bekendmaking winnaar op 3 oktober tijdens Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven
  • Bosch Car Service al zeven keer winnaar Autobedrijf van het Jaar

De drie finalisten van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018 zijn bekend. En Bosch mag nu al zeggen dat het de winnaar wordt. Twee van de finalisten zijn Bosch Car Service autobedrijven: Bosch Car Service Pals & van Tilburg uit Marknesse (Flevoland) en Bosch Car Service Stevering uit Ulft (Gelderland). De derde finalist, Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge (Drenthe), is aangesloten bij AutoCrew. De winnaar wordt 3 oktober gekozen tijdens het Congres Onafhankelijke Autobedrijven van BOVAG in Barneveld. 

"We mogen nu al zeggen dat Bosch de verkiezing Autobedrijf van het Jaar zal winnen. Met twee Bosch Car Service autobedrijven en één AutoCrew-garage wordt de finale dit jaar een interne Bosch-strijd,” zeggen Roelof Kuipers en Patricia Gebhardt, beide Concept Manager Bosch Automotive Aftermarket. “De Bosch Car Service autobedrijven hebben in alle edities al uitstekende resultaten gehaald. Zeven keer al heeft een Bosch Car Service autobedrijf de verkiezing gewonnen. Vorig jaar werd Bosch Car Service De Baaij uit Nijmegen tot winnaar uitgeroepen.”

"Voor ons is de verkiezing Autobedrijf van het Jaar een belangrijke graadmeter. Er is een stemmingsronde van de consumenten en een beoordeling van een vakjury. Kwaliteit en service zijn daarbij een belangrijk criterium. De wijze waarop de bedrijven met de klant omgaan was dit jaar een belangrijke factor in de keuze van de drie finalisten. Ook voor Bosch is klantvriendelijkheid een zeer belangrijke maatstaf. Al onze leden communiceren op hun website ook openlijk de klantenbeoordelingen ," aldus Roelof Kuipers.

Wedstijdverloop verkiezing Autobedrijf van het Jaar

Alle 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de tiende keer plaatsvindt. Deelname geeft BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

In de eerste ronde is bij telling van de consumentenstemmen rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van (de klantenkring van) het bedrijf niet van belang is en zowel grote als kleine bedrijven kans maken op de titel. De tien halve finalisten kregen bezoek van een mystery shopper en van het onafhankelijke bureau W&D Consultants dat aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemers nauwkeurig in kaart bracht.

Daarna selecteerde de vakjury, bestaande uit Ferry Smith (ANWB), Oskar Bronsgeest (W&D Consultants), Bertus de Vries (Bovemij), Paul de Vries (Marktplaats) en René Stolp (RDC), de drie finalisten. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 3 oktober tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Barneveld. 

* Winnaars Bosch Car Service

2007-2008       Bosch Car Service Garage Van Eendenburg
2008-2009       Bosch Car Service Jan Wals
2009-2010       Bosch Car Service Autobedrijf Gert Pater
2010-2011       Bosch Car Service Kleverlaan BV Automobielbedrijf
2012-2013       Bosch Car Service Autobedrijf Marco van Beek
2014-2015       Bosch Car Service MAK Auto & Techniek
2016-2017       Bosch Car Service De Baaij

-------

NOOT VOOR DE REDACTIE -  Niet voor publicatie

Bosch Car Service - “Wij doen alles voor uw auto” - is met 400 vestigingen het grootste merkonafhankelijke werkplaatsconcept in Nederland, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De aangesloten Bosch Car Service autobedrijven worden door Bosch, als grootste toeleverancier in de automobielindustrie, conceptmatig ondersteund op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. Hierdoor zijn de Bosch Car Service bedrijven in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief.

www.boschcarservice.nl

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 375.000 medewerkers (situatie op 31 december 2015). Het bedrijf realiseerde in het boekjaar 2015 een omzet van meer dan 70,6 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. De Bosch Groep bestaat onder meer uit de Robert Bosch GmbH met ongeveer 440 dochter- en regionale maatschappijen in ongeveer 60 landen. Het Bosch wereldwijde productie- en verkoopnetwerk, inclusief verkoop- en service partners, is vertegenwoordigd in ongeveer 150 landen. De basis voor de toekomstige groei van het bedrijf is de innovatieve kracht. Bosch stelt 55.800 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling op ongeveer 118 locaties over de hele wereld. De Bosch Groep bevordert met al zijn producten en diensten de levenskwaliteit van mensen door middel van innovatieve, nuttige en fascinerende oplossingen. Op die manier biedt het bedrijf wereldwijd “Technologie voor het leven”. 

Meer informatie is te vinden online op www.bosch.nl, www.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse,

Autobedrijf Tjeerdsma
Autobedrijf Geert Stevering
Pals en van Tilburg

Contacteer ons