Callexcell wordt implementatiepartner van Zendesk

Callexcell wordt implementatiepartner van Zendesk

Amsterdam - Callexcell, een van de grootste contactcenters van België, heeft een Business Service Provider-partnership afgesloten met Zendesk (NYSE: ZEN), specialist op het gebied van software voor betere klantrelaties. Als outsourced contactcenter neemt Callexcell verschillende taken voor haar klanten op, met customer service en sales als belangrijkste activiteiten. Dankzij het partnership kan Callexcell de customer support van haar klanten organiseren op basis van een doordachte omnichannel-strategie, ondersteund door Zendesk. Dit stimuleert de ‘customer journey’ van de eindklant en verhoogt de klantentevredenheid en -binding. 

Callexcell telt een vijftigtal klanten uit verschillende sectoren, waaronder telecom, energie en retail. Voor het merendeel van deze klantenwerken zij met dedicated support teams. De samenwerking met Zendesk groeide organisch. Voor hun klant Worldline zocht Callexcell een multichannel tool die een oplossing bood voor de afhandeling van vragen per e-mail. Daarnaast was er nood aan een duidelijke follow-up en inzicht in cijfers en resultaten. De keuze voor Zendesk lag voor de hand.

“Wij bekijken altijd, samen met onze klanten, hoe we hun customer support kunnen verbeteren door het inzetten van betrouwbare innovatieve oplossingen”, vertelt Pieter Jaeken, IT Strateeg bij Callexcell. “Het ultieme scenario is om de customer support zodanig in te richten dat het er niet meer toe doet welk kanaal de klant kiest. Zendesk centraliseert alle klantencontacten, verhoogt de productiviteit van de customer care agents en verbetert de customer experience. We zijn overtuigd van de toegevoegde waarde die we onze klanten, als partner van Zendesk, kunnen bieden.”

Zo heeft Callexcell door Zendesk gecertificeerde mensen in huis die perfect op de hoogte zijn van configuratie- en implementatiemogelijkheden. Dankzij deze interne expertise worden klanten zo goed mogelijk geholpen met het opbouwen van hun customer support volgens een multichannelstrategie. Daarnaast kan Callexcell haar licentiegebruik verhogen of verlagen, naargelang haar behoeftes en die van haar klanten. Piekperiodes en seizoensacties zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Tenslotte wordt Callexcell als partner sneller geïnformeerd over softwareontwikkelingen, ontvangen de agents extra trainingen en heeft de organisatie toegang tot meer documentatie.

“Onze klanten merken echt een verschil. Doordat de oplossingen van Zendesk snel en eenvoudig te implementeren zijn, hebben zij op korte tijd een compleet beeld van alle klantencontacten”, vervolgt Pieter Jaeken. “KPI’s kunnen bijvoorbeeld sneller opgevolgd worden via het dashboard, wat belangrijk is om de SLA’s te rapporteren. Ook de diepgaande analyses rond efficiëntie en kwaliteit zijn een echte meerwaarde. Onze klanten, maar ook hun klanten, merken meteen een verschil.”

 

--------

 

Over Zendesk

De beste klantervaringen worden gerealiseerd met Zendesk. Zendesk’s krachtige en flexibele platform voor customer service en engagement komt tegemoet aan de behoeften van zowel startups en kleine en grote organisaties in verschillende sectoren. Wereldwijd gebruiken meer dan 125.000 klanten Zendesk-producten die in meer dan 30 talen worden geleverd. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in San Francisco en 15 kantoren in Noord Amerika, Azië, Australië, Zuid Amerika en Europa, waaronder een Benelux-hub in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.zendesk.nl

Over Callexcell

Callexcell verzorgt uw sales en service klantencontacten 24/7 via de kanalen van uw voorkeur. We denken mee met onze partner en bieden een end-to-end customer experience aan. Onze medewerkers kunnen rekenen op dagelijkse ondersteuning en gepersonaliseerde opleidingen. Dankzij onze expertise en passie leveren we kwaliteit en toegevoegde waarde. Een flexibel en transparant partnership, daar gaan we voor. Together we walk your customer journey!

Callexcell, Not Another Contact Center www.callexcell.be

Contacteer ons
Ilse Derijck Communications Consultant, Outsource Communications
Ilse Derijck Communications Consultant, Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium