Bosch Car Service opnieuw Autobedrijf van het Jaar

Bosch Car Service opnieuw Autobedrijf van het Jaar

Bosch Car Service De Baaij in Nijmegen winnaar 2016-2017

Woensdag 5 oktober 2016

  • Bosch Car Service al voor de zevende keer winnaar Autobedrijf van het Jaar
  • Twee Bosch Car Service autobedrijven finalist Autobedrijf van het Jaar
Bosch Car Service De Baaij in Nijmegen is verkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2016-2017. Het bedrijf kreeg de trofee uitgereikt tijdens het Congres Onafhankelijke Autobedrijven van BOVAG in Bussum. Bosch Car Service Mark van Schijndel in Geffen eindigde op een gedeelde tweede plaats.  

"We zijn ontzettend trots dat een Bosch Car Service autobedrijf opnieuw Autobedrijf van het Jaar is. Het is al de zevende keer dat een Bosch Car Service autobedrijf de verkiezing wint. Onze Bosch Car Service bedrijven scoren elk jaar opnieuw erg goed. Dit jaar haalden twee Bosch Car Service de finale en hebben we ook een winnaar. We willen Bosch Car Service De Baaij van harte feliciteren met het resultaat. Maar ook Bosch Car Service Mark van Schijndel mag trots zijn op het resultaat. Dit is een overwinning voor het hele netwerk," zegt Marieke Groeneveld, Concept Manager Bosch Automotive Aftermarket. 

Voor Bosch Car Service in Nederland is de verkiezing Autobedrijf van het Jaar een belangrijke graadmeter. Zowel de consumenten als een vakjury spreken zich uit over de kwaliteit en service van het onafhankelijk autobedrijf. "Deze overwinning bewijst dat zowel de consument als de vakjury de kwaliteit en service van onze Bosch Car Service autobedrijven zeer op prijs stellen," aldus Marieke Groeneveld.

Bosch Car Service De Baaij
Bij Bosch Car Service De Baaij in Nijmegen (www.autobedrijfdebaaij.nl) staat de klant al meer dan 25 jaar centraal. Het bedrijf werd in 1989 opgericht door William van Gool. In 2010 nam Thijs de Baaij na 21 jaar de leiding van het bedrijf over. Per 1 augustus 2016 werd de naam gewijzigd naar Bosch Car Service De Baaij. 

"Bij ons gaat het om de klant. Onderhoud en reparatie van auto's kan elk autobedrijf. We willen meer, en dat is klanten met een glimlach de deur laten uitlopen. Onze procesmatige en transparante bedrijfsvoering geeft klanten een gevoel van rust. En daarvoor komen zij ook bij ons terug." zegt Thijs de Baaj van Bosch Car Service De Baaij.

Wedstijdverloop verkiezing Autobedrijf van het Jaar
Alle 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de tiende keer plaatsvond. Deelname geeft BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

In de eerste ronde is bij telling van de consumentenstemmen rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van (de klantenkring van) het bedrijf niet van belang is en zowel grote als kleine bedrijven kans maken op de titel. De tien halve finalisten kregen bezoek van een mystery shopper en van het onafhankelijke bureau W&D Consultants dat aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemers nauwkeurig in kaart bracht.

Daarna selecteerde de vakjury, bestaande uit Ferry Smith (ANWB), Oskar Bronsgeest (W&D Consultants), Bertus de Vries (Bovemij) en Rene Stolp (RDC inMotiv) de drie finalisten. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 4 oktober tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Bussum. Afgelopen jaar won Garage Heinneman uit het Groningse Schildwolde de titel.

* Winnaars Bosch Car Service

2007-2008       Bosch Car Service Garage Van Eendenburg
2008-2009       Bosch Car Service Jan Wals
2009-2010       Bosch Car Service Autobedrijf Gert Pater
2010-2011       Bosch Car Service Kleverlaan BV Automobielbedrijf
2012-2013       Bosch Car Service Autobedrijf Marco van Beek
2014-2015       Bosch Car Service MAK Auto & Techniek
2016-2017       Bosch Car Service De Baaij

 

---

 

NOOT VOOR DE REDACTIE -  Niet voor publicatie

Bosch Car Service - “Wij doen alles voor uw auto” - is met 400 vestigingen het grootste merkonafhankelijke werkplaatsconcept in Nederland, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De aangesloten Bosch Car Service autobedrijven worden door Bosch, als grootste toeleverancier in de automobielindustrie, conceptmatig ondersteund op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. Hierdoor zijn de Bosch Car Service bedrijven in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief.

www.boschcarservice.nl

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 375.000 medewerkers (situatie op 31 december 2015). Het bedrijf realiseerde in het boekjaar 2015 een omzet van meer dan 70,6 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. De Bosch Groep bestaat onder meer uit de Robert Bosch GmbH met ongeveer 440 dochter- en regionale maatschappijen in ongeveer 60 landen. Het Bosch wereldwijde productie- en verkoopnetwerk, inclusief verkoop- en service partners, is vertegenwoordigd in ongeveer 150 landen. De basis voor de toekomstige groei van het bedrijf is de innovatieve kracht. Bosch stelt 55.800 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling op ongeveer 118 locaties over de hele wereld. De Bosch Groep bevordert met al zijn producten en diensten de levenskwaliteit van mensen door middel van innovatieve, nuttige en fascinerende oplossingen. Op die manier biedt het bedrijf wereldwijd “Technologie voor het leven”. 

Meer informatie vindt u op www.bosch.com, www.bosch.nl en www.bosch-press.com, http://twitter.com/BoschPresse.