BATM verkiest Ann-Sofie Van Wonterghem als Travel Professional of the Year

BATM verkiest Ann-Sofie Van Wonterghem als Travel Professional of the Year

Brussel – Ann-Sofie Van Wonterghem, Procurement Responsible indirect spend bij Barco, is door de Suppliers van de Belgian Association of Travel Management (BATM) verkozen tot Travel Professional of the Year 2018.

“Ann-Sofie is een vaste waarde geworden binnen Barco,” zegt Supplier Ruud Brosens, Associate Director Belgium and Luxemburg bij AirPlus International. “Sinds haar start bij het bedrijf elf jaar geleden, werkt ze voortdurend aan de verbetering van het reisprogramma. Daarbij verliest ze haar reizigers niet uit het oog: Ann-Sofie automatiseert het volledige end-to-end proces om het reizigers zo gemakkelijk mogelijk te maken én gebruikt de nodige duty of care tools om haar reizigers veilig te houden.”

Ann-Sofie Van Wonterghem startte haar carrière bij Starwood Hotel Brussels, waar ze Sales & Marketing Assistant was. Na een passage bij Bombardier Transportation en Secretary Plus Direct Team als Executive Assistant, ging ze in 2007 aan de slag bij Barco, een Kortrijks bedrijf gespecialiseerd in beeldschermen. Daar bekleedde ze achtereenvolgens de functie van Travel Coordinator en Contract Buyer, en is ze nu Procurement Executive.

BATM verbindt al meer dan vijftien jaar de Belgische travel managers en telt meer dan 150 leden. De vereniging organiseert vier conferenties per jaar waarop ze nieuwe technologieën en trends binnen de zakenreissector toelicht. Ook krijgen travel managers er de kans ideeën uit te wisselen over de pijnpunten en uitdagingen van hun beroep. “Zo hebben we dit jaar bijvoorbeeld een conferentie georganiseerd over big data en het heruitvinden van reisprogramma’s,” zegt BATM-voorzitter Pascal Struyve. “Doordat de zakenreisindustrie zo snel verandert, is het belangrijk voor travel managers om mee te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Daar spelen wij op in met onze conferenties: deelnemers konden bijvoorbeeld tijdens de conferentie over reisprogramma’s brainstormen over concrete ideeën om het reisprogramma van hun bedrijf opnieuw uit te vinden.”

--- EINDE---

De Belgian Association of Travel Management vertegenwoordigt Corporate Travel professionals binnen de Belgische reisindustrie door het promoten van best practices, opleidingen en meetings voor netwerking en kennisuitwisseling. Meer informatie is beschikbaar op www.batm.be.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium