BATM kiest Vincent Jamoulle als Travel Professional of the Year

BATM kiest Vincent Jamoulle als Travel Professional of the Year

Voorzitter Pascal Struyve ontvangt Lifetime Achievement Award

Brussel – Vincent Jamoulle, Global Travel Manager & Sourcing Specialist bij Ion Beam Applications (IBA), is door de jury van de Belgian Association of Travel Management (BATM) verkozen tot Travel Professional of the Year 2017. BATM-voorzitter Pascal Struyve ontving de Lifetime Achievement Award voor zijn onafgebroken inzet voor de vereniging en de sector in het algemeen. De awards werden overhandigd tijdens een dubbel feest, want dit jaar viert BATM ook haar vijftiende verjaardag.

Sinds Vincent drie jaar geleden begon, heeft hij reizen bij IBA op de kaart gezet,” zegt jurylid Jean-François De Mol, Sales Development Leader bij BCD Travel. “Hij toonde het bedrijf de meerwaarde van een goed reisbeleid. Hij kijkt niet alleen naar manieren om geld te besparen, maar houdt daarbij ook rekening met het comfort van de zakenreiziger. Dat is een goede weerspiegeling van de huidige realiteit.”

Vincent Jamoulle startte zijn carrière bij Carlson Wagonlit Travel. Hij was er achtereenvolgens Business Travel Consultant, Sales Manager en Senior Key Account Manager. Na een passage bij BCD Travel werkt hij sinds begin 2015 als Global Travel Manager & Sourcing Specialist bij IBA, een Belgisch bedrijf dat wereldleider is in protontherapie voor de behandeling van kanker. “Ik ben erg blij met deze erkenning voor mijn werk”, zegt Vincent Jamoulle. “Zeker doordat ze van BATM komt. Die vereniging zorgt ervoor dat ik mijn werk optimaal kan uitvoeren doordat ze mij en de andere leden op de hoogte houdt van wat er leeft en verandert in onze sector.”

BATM verbindt al vijftien jaar de Belgische travel managers en heeft meer dan 120 leden. De associatie organiseert vier conferenties per jaar waarin ze nieuwe technologieën toelicht en travel managers de kans geeft om ideeën uit te wisselen over de pijnpunten waar zij dagelijks mee te maken hebben bij het uitoefenen van hun beroep. “Dat is nodig, want de rol van travel managers verandert voortdurend”, zegt BATM-voorzitter Pascal Struyve. “Waar de focus vroeger lag op geld besparen, zijn de noden en veiligheid van onze business travelers nu belangrijker geworden. Ik verwacht dat die lijn zich zal doortrekken naar de toekomst: zakenreizigers kunnen binnen het reisprogramma steeds meer keuzes maken en technologische ontwikkelingen zullen ervoor zorgen dat ze zich onderweg nergens meer zorgen over hoeven te maken. We zijn blij dat we onze leden kunnen begeleiden bij die veranderingen en dat we samen die weg hebben kunnen afleggen.”

--- EINDE ---

De Belgian Association of Travel Management vertegenwoordigt Corporate Travel professionals binnen de Belgische reisindustrie door het promoten van best practices, opleidingen en meetings voor netwerking en kennisuitwisseling. Meer informatie is beschikbaar op www.batm.be.

Contacteer ons
Katleen Peeters Outsource Communications
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% ge├źngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium