Antwerpse advocaten krijgen toegang tot grootste online juridische bibliotheek van België

Antwerpse advocaten krijgen toegang tot grootste online juridische bibliotheek van België

Balies van Antwerpen en Turnhout sluiten driejarig partnership met Wolters Kluwer Belgium

Mechelen, 15 januari 2018 - Dankzij een nieuw partnership tussen de Balies van Antwerpen en Turnhout, en Wolters Kluwer Belgium, krijgen de meer dan 2.400 advocaten die ingeschreven zijn bij de twee Balies toegang tot Jura, de grootste online juridische bibliotheek van België.  

Advocaten die nog geen abonnement hebben op Jura, kunnen voortaan gebruik maken van Jura Balie. Dat is een op maat gemaakte versie van de online bibliotheek, die bestaat uit de volledige bijgewerkte en actuele Belgische wetgeving, de nieuwsberichten en de referentiedatabank die verwijst naar rechtspraak en rechtsleer.

Jan Meerts, stafhouder van de Orde van Advocaten van Antwerpen, is tevreden met de samenwerking: “Met dit partnership kunnen we ervoor zorgen dat alle advocaten toegang hebben tot brede, kwalitatieve online juridische informatie. In een juridische wereld die in volle evolutie is, is dit een belangrijke digitale stap vooruit”, zegt hij.

“Wolters Kluwer Belgium werkt al decennialang samen met de Belgische advocatuur en speelt in op de veranderingen in hun praktijk. Als bedrijf investeren wij daarom sterk in het slimmer en efficiënter maken van onze online oplossingen. Voor Jura betekent dat veel aandacht voor zowel de inhoudelijke expertise als technologische vernieuwing, met onder andere een sterke zoekmotor. We zijn dan ook blij Jura ter beschikking te kunnen stellen van alle Antwerpse en Turnhoutse advocaten en hen te helpen efficiënter te werken”, zegt Hans Suijkerbuijk, CEO van Wolters Kluwer Belgium.

Over Wolters Kluwer
Professionals in tal van sectoren doen een beroep op Wolters Kluwer voor gespecialiseerde informatie en technologische oplossingen. Onze informatieoplossingen, software en opleidingen ondersteunen hen elke dag om gefundeerde beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Meer info is beschikbaar op www.wolterskluwer.be

Contacteer ons
Elke Colpaert Communications Manager, Wolters Kluwer
Katleen Peeters Outsource Communications, Outsource Communications
Elke Colpaert Communications Manager, Wolters Kluwer
Katleen Peeters Outsource Communications, Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium