19 landen, één oplossing: AirPlus International lanceert een gloednieuwe Europese Corporate Card

19 landen, één oplossing: AirPlus International lanceert een gloednieuwe Europese Corporate Card

Een gestandaardiseerde corporate card oplossing voor Europese bedrijven / Vereenvoudigd proces – van implementatie tot rapportage

Brussel -  AirPlus International, een toonaangevende internationale aanbieder van betaaloplossingen voor zakenreizen, vergroot zijn aanbod met de Europese Corporate Card. De nieuwe oplossing helpt Europese bedrijven en hun werknemers om hun zakenreizen efficiënter uit te voeren en te beheren. De Europese corporate card wordt op 24 september in Frankrijk gelanceerd. Tegen eind 2019 is de kaart beschikbaar in 18 andere Europese landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Geoptimaliseerde processen met één sterke partner

De Europese Corporate Card biedt medewerkers een eenvoudige, veilige, handige en wereldwijd inzetbare oplossing om bedrijfsgerelateerde kosten te betalen tijdens het reizen. Binnenkort kunnen bedrijven en hun werknemers van dezelfde diensten en voordelen gebruik maken in alle 19 Europese landen. AirPlus is het centrale aanspreekpunt, en niet de eigen lokale bankpartners. Dit helpt bedrijven hun processen te stroomlijnen en de administratrieve processen te verminderen. "Met de nieuwe Europese Corporate Card-oplossing komt AirPlus tegemoet aan de behoeften van internationale klanten om betalingsprocessen te vereenvoudigen. Klanten van AirPlus en hun werknemers kunnen nu rekenen op één partner die alle processen centraliseert, vereenvoudigt en harmoniseert: van de implementatie van het card programma tot betaling en facturatie" verklaart Patrick W. Diemer, CEO van AirPlus International.

Volledige verzekeringsdekking en wereldwijde acceptatie

Zakenreizigers ontvangen een volledige verzekeringsdekking en hebben contact met de  lokale AirPlus-klantenservice. Bovendien kunnen ze een beroep doen op het brede Mastercard®-netwerk. Wereldwijd kunnen reizigers hun kaarten in 210 landen gebruiken om te betalen op meer dan 44 miljoen MasterCard®-punten.

---
 

Over AirPlus International:
AirPlus is een toonaangevende internationale aanbieder van oplossingen voor het dagelijkse management van zakelijke reizen. Meer dan 49.000 zakelijke klanten vertrouwen op AirPlus voor de betaling en analyse van de kosten voor hun zakenreizen. Producten en diensten worden wereldwijd aangeboden onder het merk AirPlus International. De AirPlus Company Account is de succesvolste centrale betaalaccount op basis van UATP. Meer informatie vindt u op: www.airplus.com

Contacteer ons
Marilou van Sante AirPlus International
Katleen Peeters Outsource Communications
Marilou van Sante AirPlus International
Katleen Peeters Outsource Communications
Over Outsource Communications

Outsource Communications is een strategisch communicatieadviesbureau. Wij bouwen, versterken en beschermen de reputatie en de merken van onze klanten via interne en externe communicatieacties. Verbazingwekkend creatief, altijd effectief en 100% geëngageerd.

Outsource Communications
Steenweg op Brussel 213
1780 Wemmel
Belgium